otrdiena, 2011. gada 16. augusts

otrās rokas


Gan jau kaut kad esmu stāstījusi, cik ļoti man patīk second hand veikali, jeb vienkāršoti - humpalas. Ir, protams, forša tā sajūta, kad ieej glaunā veikalā, piemēri kādu apģērba gabalu un, ja ir par lielu/mazu/īsu/šauru vienkārši palūdz pārdevējai tādu pašu modeli ar citu izmēru. Tad to visu skaisti iepako, ieliek maisiņā un mājās nogriež visas birkas un cenu zīmes un tādu jaunu, skaistu un svaigu tad iekar skapī un priecājies.
Tas viss, protams, ir ļoti jauki un skaisti, bet ne vienmēr un ne visiem pa kabatai, tieši tāpēc ir forši būt atvērtam cilvēkam un doties meklējumos pa second hand veikaliem. Tur vienmēr viss būs vienā eksemplārā, parasti ne no Latvijas, līdz ar to iespējamība, ka kādam būs tāds pats apģērba gabals kā tev, līdzinās nullei. Turklāt tas atrašanas prieks! Ne jau vienmēr izdodas atrast ko patiešām labu un vērtīgu par zemu cenu, jo, diemžēl, dažām šāda veida bodītēm laikam zudusi apjausma par to, ka drēbes/apavi jau vienreiz ir valkāti, taču cenas ir līdzvērtīgas jaunam gabalam. Galu galā ir vērts meklēt un iedziļināties. Jābūt gan zināmai kritikai pret apģērbu, lai spētu to objektīvi novērtēt attiecībā pret cenu, bet to visu var diezgan ātri apgūt, ja vien jau neproti to tagad.

P.S. Attēlā redzamo satīna kleitu pirms nedēļas par 4LVL iegādājos Siguldas humpalās. Pasaki vēl, ka nav tā vērts :)

2 komentāri:

  1. kleita ļoti skaista un tev der, tikai, manuprāt, tā josta pārāk brutāla

    AtbildētDzēst
  2. mans draugs tieši to pašu par jostu vienmēr saka, kad viņu uzlieku :D šai kleitai, protams, neder, bet uz to brīdi tā bija vienīgā, kas pa rokai ;)

    AtbildētDzēst