svētdiena, 2012. gada 29. jūlijs

packing

Ir sācies kārtējais atvaļinājums, un šoreiz beidzot pa īstam kaut kur aizbraukšu. Pirmā pietura būs kopā ar Santu Tallinā, RHCP koncerts, bet jau rītvakar ar Alisi laižam skaistā piecu dienu ceļojumā pa Gruziju. Esmu priecīga un pārsātināta ar skaistām emocijām. Šis vakars ir brīnišķīgs un ceru, ka viss atvaļinājums paies tādā pašā noskaņojumā. Vasara rit pilnā sparā!

Ceru, ka arī tev ir lieliska vasara. Aizbrauc kaut vai uz tuvāko mazpilsētu, vides maiņa palīdz novērtēt to, kas tev ir, un saprast, cik daudzas lietas vēl jāapgūst. Priekā!

Dienas noskaņojums un vēlme:
pavadīt atilkušo vasaras laiku lieliski

ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

IIRIS

Kaut kad ziemā Nabaklab bija IIRIS koncerts. Atceros, kā skatījos un nespēju vien beigt sajūsmināties - tik lieliska ir šī igauņu meitene. Nesen viņai iznācis albums un ir iespēja noskatīties arī kādu video. Sajūsminos par to radošumu un idejām, kas tiek arī lieliski izspēlētas, it kā viņa tiešām atrastos kādā dīvainā tēlu pasaulē. 

dāvana sev

Pirms kāda laika fanoju par vienu lapu, kur iespējams pasūtīk ārkārtīgi skaistus vāciņus savam Iphone. Tagad atklāju, ka tikpat superskaistas apbrukas ir iespējamas arī uz t-krekliem! Lieliska dāvana kādam, kam tuvojas svētki vai vienkārši sev, lai prieciņš. 

Dienas noskaņojums un vēlme:
pasūtīt t-kreklu!